Research en development

Onze eigen research en development

Het latex productieproces is een delicaat en moeilijk proces waarin veel variabelen (zoals schuimopbouw, schuimstabiliteit, geleren en vulkaniseren) van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van het uiteindelijke latex. Onze R&D afdeling doet voortdurend onderzoek naar de verbetering van deze procesvariabelen. Verschillende grondstoffen en procesconfiguraties worden getest om de verwerkbaarheid en het eindproduct te verbeteren.


Onze kwaliteit

We gebruiken de beste grondstoffen rechtstreeks afkomstig van de beste geselecteerde plantages. We maken gebruik van authentiek natuurlijk rubber (100% polymeer). Geen aardolie, synthetische fillers, as of krijt wordt gebruikt in de productie. We houden ons aan de internationale normen die door internationale onafhankelijke instellingen zijn goedgekeurd om een hoge kwaliteit te waarborgen.

We zorgen altijd voor een constante levering van superieure kwaliteit gecentrifugeerd latex. We maken gebruik van hoogwaardige machines voor de productie van onze producten. We hebben een geavanceerd systeem om de kwaliteit te controleren in alle stadia van het productieproces tot en met levering van het product.