Natuurlijk schoon

Natuurlijk Schoon voor een hygiënische en allergie vrije slaap

Natuurlijke antibacterieel- en schimmelwerende eigenschappen.
Natuurlijk de meest pure natuurlatex op de markt volgens de laatste ECO standaard testen.

HEVEA-FOAM-druppel

Slaap natuurlijk
op Hevea Foam®

De Hevea Foam® natuurlatex producten hebben van nature antibacteriele en schimmelwerende eigenschappen. Dit wordt ondersteund door gebruik te maken van matrashoezen van natuurlijke materialen zoals katoen en zuiver scheerwol.

Wol voert vocht weg van het lichaam, laat de lucht circuleren, en laat het vocht verdampen. Matrassen met Hevea Foam® hebben een open celstructuur, dit zorgt voor een constante luchtstroom. Al deze onderdelen helpen het reguleren van uw temperatuur voor een diepere, gezondere en drogere slaap.

Natuurlijk Schoon voor een diepere slaap

Doordat je stofwisseling aan het werk is gedurende de nacht, wordt transpiratie uitgescheiden als waterdamp. Synthetisch beddengoed en synthetisch schuim in matrassen houdt dit vocht vast omdat de lucht niet kan circuleren. Als de warmte en het vocht in het lichaam wordt opgebouwd, je hartslag en dus ook de bloeddruk verhoogt, veroorzaakt dat een minder diepe slaap. Op het moment dat je volledig moet rusten, rust je hart niet.

Je wordt bezweet wakker en je bent niet in staat om terug te keren in je slaap. Je wordt wakker in de ochtend met het gevoel dat  je niet genoeg slaap gekregen hebt. Dat komt omdat je te weinig in de diepere slaapcyclus komt die bijdraagt ​​aan een goede gezondheid.

Matrassen met Hevea Foam® natuurlatex hebben vocht- en warmteregulerende eigenschappen en zorgen daarmee wél voor een diepere slaapcyclus en een betere gezondheid.

Vochtig bedklimaat is gekoppeld aan allergieën

Omdat synthetische bedden lang vochtig blijven bieden ze het perfecte klimaat om schimmel, meeldauw, en huisstofmijt te laten gedijen. Dit is van grote invloed op je ademhaling en het ontwikkelen van allergieën.

ECO standaarden

Met elk Hevea Foam® product slaap je in vertrouwen met een hoog comfort. Hevea Foam® wordt grondig gewassen om een optimale hygiëne te bereiken. Er wordt geen parfum gebruikt om geur te maskeren en ook geen kleurpigment gebruikt in de productie. Alleen de natuurlijke ivoor kleur en zoete geur van natuurlatex worden behouden in onze producten. Bovendien worden geen kunstmatige gezondheidsbevorderende chemicaliën verwerkt in onze productieprocessen.

De gezondheidsbevorderende eigenschappen van onze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek naar de natuurlijke latex eigenschappen in combinatie met onze eigen speciale bereidingsformule. Hevea Foam® is al jaren door toonaangevende instituten gecertificeerd als producent van niet-giftig, niet-carcinogene, hypo-allergene, stofvrij en hygiënische slaapproducten.