Partner ondersteuning

Ondersteuning merken

Al meer dan 50 jaar ondersteunen we veel luxe beddenmerken in hun aanbod slaapcomfort. Onze retail onderzoeken, productontwikkelingen, sales trainingen en productiemogelijkheden hebben ons gemaakt als de ideale partner voor Natuurlatex slaapproducten over de hele wereld.


Sales training

Hevea Foam zet zich in als partner voor onze productie, distributie en retail partners. We hebben ons ontwikkeld en bewezen een pionier te zijn op het gebied van verkoopprocessen door de unieke voordelen van Natuurlatex communiceren.

Trainingen kunnen worden uitgevoerd zowel live als on-line over de hele wereld. Wij bieden programma's op maat voor fabrikanten, detailhandel en verkoopmedewerkers. We maken het proces leuk, informatief en de moeite waard.


Evenementen en Marketing ondersteuning

Hevea Foam zet zich in om sales training voor onze productie, distributie en retail partners. We hebben ontwikkeld en pionier bewezen verkopen processen om de unieke voordelen van Natuurlatex communiceren.

Trainingen kunnen worden uitgevoerd zowel live als on-line over de  hele wereld. Wij bieden programma's op maat naar fabrikant herhalingen en detailhandel verkoop medewerkers. Het maakt niet uit wat het publiek of de media, maken we het proces leuk, informatief en de moeite waard.


PRODUCT Ontwerp & Ontwikkeling

Wij werken al jaren met fabrikanten en retailers samen om de beste latex matras en kussen programma's op de markt te brengen. We delen onze ruime ervaring met al onze partners, op maat programma's die ideaal zijn voor elke fabrikant of verkoper.

Hevea Foam® investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling in nieuwe natuurlatex technologie en producten.


Logistieke en operationele ondersteuning

Wij produceren niet alleen 's werelds beste Natuurlatex, maar we bouwen ook afgewerkte producten voor onze partners en versturen ze over de hele wereld. Partners die een programma "hands off" te kiezen hebben de keuze om ons te laten al het werk doen. Of het nu matrassen, toppers of kussens zijn, we kunnen het verzenden naar magazijnen, winkels (of rechtstreeks aan de consument thuis), stuur ons de bestelling en vertel ons waar het moet.