Over ons

Over ons

Interlatex Trading (Interlatex Trading BV) is de belangrijkste aandeelhouder van de Maleisische latex schuim plant Heveafoam Asia Sdn Bhd (Heveafoam Azië). Wij zijn de Europese en Noord-Amerikaanse marketing arm van Heveafoam Azië. Productiecapaciteit Heveafoam Asia Sdn Bhd is ongeveer 40.000 kubieke meter schuim per jaar, bestaande uit latex kernen / blokken, lakens en kussens.

Beide Interlatex Trading en Heveafoam Asia Sdn Bhd zijn eigendom van en begeleid door het Nederlandse bedrijf Rivièra BV (est.1950). Natuurlijke Snooze Sdn Bhd is onze joint venture partner in Heveafoam Azië, Maleisië en verantwoordelijk voor de verkoop in de regio Azië-Pacific.

We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie, marketing en distributie van beddengoed producten, met name latex foam niet alleen in Nederland, maar in EU-buurlanden.

Alleen 100% natuurlijke latex wordt gebruikt bij de productie van onze producten. We bron van hoge kwaliteit latex van Maleisische plantages die de juiste latex-concentraat voor schuimrubber productie, dus de behoefte aan een synthetisch rubber te gebruiken vermijden leveren. Er is geen synthetische latex, vulmiddelen of naast niet-toxische rubber vulcaniseren chemicaliën die worden gebruikt de veerkracht en elasticiteit van natuurlijk rubberlatex te brengen.

Onze natuurlijke latex schuimproducten uit Heveafoam en Pillow . Zij voldoen aan de vraag naar luxe beddengoed, dat is goed voor het lichaam en het milieu. Al vele jaren is onze producten zijn gecertificeerd door de wereldberoemde instituten zoals Qul-instituut (Qualitäts-Verband Umweltfreundliche Latexmatratzen) in Keulen, Duitsland, de LGA (Landesgewerbeansalt) Nürnberg, Duitsland en RRIM (Rubber Research Institute Malaysia). Al onze producten zijn hygiënisch, niet-giftig, niet-carcinogene, hypoallergeen en stofvrij.

Onze producten worden momenteel uitgevoerd in container hoeveelheden high-end markten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland , Scandinavië, de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, China, Indonesië, Thailand, Singapore, Korea, Japan en Hong Kong en zelfs naar Zuid-Afrika.


Sinds 1952

We produceren hoge-kwaliteit alternatieven voor de conventionele matrassen sinds 1952 en we bestuderen de wetenschap van de slaap al meer dan 25 jaar. Omdat we zelf de halffabrikaten produceren voor onze eigen vervaardigde matrassen, zijn we in staat om de nieuwste inzichten op te nemen in onze ontwerpen. Alles wat we weten over ergonomie, temperatuurregeling, ademhaling en het comfort is ingebouwd in onze producten.

De natuurlatex producten zijn afgeleid van 100% natuurlijke latex geoogst van geselecteerde goed beheerde rubberplantages in Maleisië. Het is een melkachtige vloeistof bestaande uit 30-40% rubber moleculen in water gesuspendeerd. Natuurlijke latex foam is oorspronkelijke roomwit van kleur en niet geel.

Natuurlatex van Hevea Foam® zorgt voor ondersteuning en drukverlaging van het lichaam. Het  'ademt', blijft koel bij warm weer en is comfortabel warm bij de koelere temperaturen. Deze kenmerken maken onze natuurlijke latex producten perfectvoor het hoogste slaapcomfort.

LET OP: Sommige fabrikanten definiëren een 'natuurlijke latex matras' als deze 15% of meer SBR synthetische latex bevat. Dit is misleidend. Natuurlijke latex matras moet niet alleen maar enkele druppels synthetische latex bevatten. Onze producten bevatten tenminste 85% natuurlijk latex alleen van de Hevea Brasiliensis rubberboom.


Missie en visie

Het op de meest natuurlijke en duurzame manier produceren van de beste en schoonste natuurlatex slaap producten voor onze klanten zodat we die de beste en gezondste slaap kunnen bieden.


Vision

Om de meest waardevolle en gerespecteerde leverancier/producent van natuurlatex slaapproducten te zijn in de wereld.


Waarde

  • Integriteit
  • Respect voor mensen
  • Behoud van onze planeet